Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 Cod Ogar Analog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje kilka waszych rad nigdy jakos nie ogarnialem gier FPS na PS3 jakos nie umie celowac na Padzie wiec nie gralem wgl

Czasami w Fife Pesa F1. Wczoraj zagralem sobie szybkosc ustawilem na 3 i jakos tam z bliska zabijam ludzi ale z dalsza nie umie celowac. Staty 13-20 to porazka jak dla mnie wiec wiecie moze jak szybko sie nauczyc dobrze ogarniac ?

Czy da sie robic na padzie takie kombinacje ze idziesz 1-1 strzelasz i sie kladziesz ?

Opublikowano

Ćwiczyć :) Jak zaczynałem grać w ME 3 miałem ten sam problem.

Musisz się ograć na mapkach single, powalczyć z botami i stopniowo podnosić sobie poprzeczkę.

Kilka godzin treningu dziennie i będziesz jak rambo-snajper :)

f.png

Opublikowano

Wiem ze trening jest podstawa i nie zdobede skilla w 1 dzien ale poustawiac sobie moze cos w opcjach co by mi pomoglo ?

/czym dluzej gram tym bardziej zniecheca mnie PS celujac krece sie jak gowno w betoniarce...

Opublikowano

Nic nie zrobisz jedynie kupić nakładki na analogi ale niewiem czy ci to cos pomorze :) ja np w pierwszym miesiącu gdy miałem ps3 szło mi miernie staty równe 20:20 a teraz ^.^? staty wyrabian nawet 40+:-10 i przeważnie jestem pierwszy na serwerach

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...